Slett kontoen og dataene dine
Du kan når som helst slette AssetOrganize-kontoen din og dataene som hører til den. Denne siden forklarer hvordan, og hva som skjer etterpå.
Slett fra appen
Den enkleste måten å slette kontoen på er direkte i AssetOrganize-appen:
- Åpne appen og logg inn.
- Gå til Profil eller Innstillinger.
- Velg Slett konto.
- Bekreft når du blir bedt om det. Kontoen din og tilhørende data blir da fjernet.
Be om sletting på e-post
Hvis du ikke får tilgang til appen, kan du be om sletting ved å sende e-post til morten@assetorganize.com fra e-postadressen som står på kontoen. Ta med nok opplysninger til at vi kan bekrefte at kontoen er din. Vi kan komme til å stille et oppfølgingsspørsmål for å bekrefte identiteten din før vi sletter noe, slik at kontoen din ikke kan slettes av andre.
Hva som blir slettet
Når kontoen din slettes, fjerner vi personopplysningene som hører til den, blant annet:
- Profilen og kontoopplysningene dine.
- Dokumentene, oppføringene og opplysningene du har lagret i AssetOrganize.
- Opplastede filer som oppbevares sikkert på dine vegne.
- Tilgangsinvitasjoner og rollene du har tildelt.
Hva som kan bli beholdt
Et begrenset omfang av opplysninger kan bli beholdt der vi er pålagt å oppbevare dem ved lov (for eksempel av regnskapsmessige eller juridiske grunner), eller i sikre sikkerhetskopier i en kort periode før de blir overskrevet. Opplysninger som beholdes, oppbevares bare så lenge det er nødvendig, og slettes deretter.
Har du spørsmål før du sletter? Se ofte stilte spørsmål eller kontakt kundestøtte.